Author Topic: Trying out RK Editor Choice Edition  (Read 1074 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Hawk

  • Trader
  • ****
  • Posts: 432
Re: Trying out RK Editor Choice Edition
« Reply #45 on: January 17, 2018, 04:24:51 PM »
DUH!!!!  :-[ I didn't know you had to hit the keys repeatedly (I can hit each key up to 8 times). That does give a bit more than just once. It would still be nice to get more tilt, but thanks Red for educating me - again.  :)
« Last Edit: January 17, 2018, 04:28:23 PM by Hawk »
Hawk

Proprietor of The Hawk & Badger Railroad - for all your Railroad Tycoon 2 & 3 needs

My Internet went down for an hour so I had to talk to my family. They seem like nice people

Offline RedKetchup

  • Champion
  • Banished Expert
  • *****
  • Posts: 8087
Re: Trying out RK Editor Choice Edition
« Reply #46 on: January 17, 2018, 04:36:33 PM »
but thanks Red for educating me - again.  :)


 ;D  ;D  ;D
> > > Support Mods Creation developments with Paypal Donations < < <
Click here to PayPal Donate.

Offline grammycat

  • Trader
  • ****
  • Posts: 145
Re: Trying out RK Editor Choice Edition
« Reply #47 on: January 17, 2018, 04:45:03 PM »
Me too-I didn't know this either so thank you.  There's a lot of Georgia people here-I'm from Valdosta.

Offline Hawk

  • Trader
  • ****
  • Posts: 432
Re: Trying out RK Editor Choice Edition
« Reply #48 on: January 17, 2018, 04:51:08 PM »
Me too-I didn't know this either so thank you.  There's a lot of Georgia people here-I'm from Valdosta.

Ah yes! South Georgia. Pretty country down there, but not as pretty as north Georgia. But then, I am a mountain man.  ;D
Hawk

Proprietor of The Hawk & Badger Railroad - for all your Railroad Tycoon 2 & 3 needs

My Internet went down for an hour so I had to talk to my family. They seem like nice people

Offline galensgranny

  • Trader
  • ****
  • Posts: 322
Re: Trying out RK Editor Choice Edition
« Reply #49 on: January 22, 2018, 02:52:00 AM »
RedKetchup, you have fences around seemingly all the production buildings.  You really like fences!  :D   I like it for some of the buildings, but not for all.  For the gatherer and hunter,  the fenced in yard takes up space that I personally would prefer not to be taken up.  Maybe you would think to make a variant with just those buildings without the "front yard".

I love your stone houses.  :)   Perhaps you might someday release them as separates when a person just wants an addition to the basic game.  When I have too many big mods, my game takes so long to load, so sometimes it would be nice to play a quick game with just some of your buildings, that would not take so long to load.
« Last Edit: January 22, 2018, 02:55:18 AM by galensgranny »

Offline RedKetchup

  • Champion
  • Banished Expert
  • *****
  • Posts: 8087
Re: Trying out RK Editor Choice Edition
« Reply #50 on: January 22, 2018, 03:11:02 AM »
RedKetchup, you have fences around seemingly all the production buildings.  You really like fences!  :D   I like it for some of the buildings, but not for all.  For the gatherer and hunter,  the fenced in yard takes up space that I personally would prefer not to be taken up.  Maybe you would think to make a variant with just those buildings without the "front yard".


even with no fence, as a variant, the footprint would take the same space :) you cannot change the footprint size with variants.
> > > Support Mods Creation developments with Paypal Donations < < <
Click here to PayPal Donate.

Offline RedKetchup

  • Champion
  • Banished Expert
  • *****
  • Posts: 8087
Re: Trying out RK Editor Choice Edition
« Reply #51 on: January 24, 2018, 04:40:57 AM »
i did finished the 3 open-sky mines. some details to solve though
i am getting some weird blue tint color on my walls inside the hole in only 2 of the 3 mesh and i have no idea why. the iron one doesnt get that, the hole part and the digging are exactly the same in the 3 meshes. i dont understand
« Last Edit: January 24, 2018, 04:45:50 AM by RedKetchup »
> > > Support Mods Creation developments with Paypal Donations < < <
Click here to PayPal Donate.

Online kid1293

  • Modders
  • Banished Expert
  • *****
  • Posts: 2272
  • Never confuse movement with progress
Re: Trying out RK Editor Choice Edition
« Reply #52 on: January 24, 2018, 05:01:49 AM »
Probably your texture that has some blue pigment.
It is enhanced when dark. Think about natural shadows.
They have a tinge of blue (unless they are red or green)

Perfect!

Offline RedKetchup

  • Champion
  • Banished Expert
  • *****
  • Posts: 8087
Re: Trying out RK Editor Choice Edition
« Reply #53 on: January 24, 2018, 06:15:12 AM »
i tried to give the iron rusted texture to the rock one, although cause the orange-brown texture we werent seeing it, but on the stairs we were seeing the blue tint. (screenshot1)
so it is something else.

then i thought about the AO files. i just redid those completly... still same, screenshot 2

tonight , when back from sleep, i will detach the hole and the ground base from the iron mine and i will copy it to the rock one and the random one (which holes will be deleted) and reform the meshes with the iron one.
> > > Support Mods Creation developments with Paypal Donations < < <
Click here to PayPal Donate.

Offline Yandersen

  • Vendor
  • ***
  • Posts: 77
Re: Trying out RK Editor Choice Edition
« Reply #54 on: January 24, 2018, 06:19:08 AM »
Perfect!
Looks awesome, I like it too! But imagining myself a geologist and being critical over everything, I must mention that stone layer shouldn't start right at the very surface, since generally those excavation sites are to be placed on flat surfaces, not mountains, therefore on top layer there still should be soil and then sand and only deeper one may expect to see the stone. Looks awesome, but slightly illogical, that's what I try to say.

Offline RedKetchup

  • Champion
  • Banished Expert
  • *****
  • Posts: 8087
Re: Trying out RK Editor Choice Edition
« Reply #55 on: January 24, 2018, 06:27:39 AM »
Perfect!
Looks awesome, I like it too! But imagining myself a geologist and being critical over everything, I must mention that stone layer shouldn't start right at the very surface, since generally those excavation sites are to be placed on flat surfaces, not mountains, therefore on top layer there still should be soil and then sand and only deeper one may expect to see the stone. Looks awesome, but slightly illogical, that's what I try to say.

yeah but need to recover the very very bad holes completly. maybe one day you will experiment the digging through ground function ^^ haha
you can only cut the ground by full tiles of 1'x1'
> > > Support Mods Creation developments with Paypal Donations < < <
Click here to PayPal Donate.