Author Topic: Kid - In Transit  (Read 715 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online kid1293

  • Modders
  • Banished Expert
  • *****
  • Posts: 2650
  • Country: se
  • Never confuse movement with progress
Kid - In Transit
« on: April 26, 2018, 10:08:03 AM »

Offline River

  • Vendor
  • ***
  • Posts: 74
  • Country: ie
Re: Kid - In Transit
« Reply #1 on: April 26, 2018, 11:47:36 AM »
Thank you!!

Offline Abandoned

  • Advisor
  • Banished Expert
  • *****
  • Posts: 2019
  • Country: us
Re: Kid - In Transit
« Reply #2 on: April 26, 2018, 02:18:26 PM »
Very nice  :) Thank you, Kid

Online kid1293

  • Modders
  • Banished Expert
  • *****
  • Posts: 2650
  • Country: se
  • Never confuse movement with progress
Re: Kid - In Transit
« Reply #3 on: April 27, 2018, 06:54:26 AM »
Uh-oh! Found an oversight in the mod.

I have missed adding new limits, they do not display properly.
I don't know if it can crash...

I am aware of it and await further comments on mod.
Maybe there is more to change.

Offline taniu

  • Trader
  • ****
  • Posts: 396
Re: Kid - In Transit
« Reply #4 on: April 27, 2018, 02:07:26 PM »
@kid1293  :DThank you very much. Great mod :D Cheers :D

Offline tuggistar

  • Vendor
  • ***
  • Posts: 75
  • Country: 00
Re: Kid - In Transit
« Reply #5 on: April 28, 2018, 08:45:48 AM »
Hi Kid. I've never had a problem with your mods before. The problem is this I installed mod saved and came out of banished, but when I tried to enter the banished constantly crash. By disabling the mods by registry, the banished started again, and then there were no problems. 

Online kid1293

  • Modders
  • Banished Expert
  • *****
  • Posts: 2650
  • Country: se
  • Never confuse movement with progress
Re: Kid - In Transit
« Reply #6 on: April 28, 2018, 08:54:42 AM »
@tuggistar - it may have to do with missing limits.
I use Custom 3 to 5 but didn't set the appropriate files for that.
I shows when you use my mod only. You can not set upper production limit.

I suspect you have my mod above something that has declared those limits.
When you load a save, the flags used become 'unset' because of my mod and crash...

I will soon upload a fix. I haven't heard of any other problems, so...


Offline Kristahfer

  • Vendor
  • ***
  • Posts: 80
Re: Kid - In Transit
« Reply #7 on: April 28, 2018, 11:46:15 AM »
@kid1293 , not sure if it is my setup but after I added this mod and restarted with a new game my standard market center shows the foot print with the ground covers but none of the above ground building or stalls. Stopped and removed the In Transit mod and then restarted with a new game and the standard market was back to normal.


I tried using building the center normally and also with debug to create the center without building. In both cases the center only showed the ground cover only.


Hope that makes sense.


Offline tuggistar

  • Vendor
  • ***
  • Posts: 75
  • Country: 00
Re: Kid - In Transit
« Reply #8 on: April 28, 2018, 12:11:19 PM »
This mod is put on top of your other mods.

Online kid1293

  • Modders
  • Banished Expert
  • *****
  • Posts: 2650
  • Country: se
  • Never confuse movement with progress
Re: Kid - In Transit
« Reply #9 on: April 28, 2018, 12:15:47 PM »
Yes, I think that is why your game crashed.
You had flags that told the game about new limits and
suddenly they were removed by this mod. Crash!

Just a minute and I upload a fix.

edit - Done! It don't know about being compatible. You have to try.  :-X
« Last Edit: April 28, 2018, 12:20:12 PM by kid1293 »

Offline tuggistar

  • Vendor
  • ***
  • Posts: 75
  • Country: 00
Re: Kid - In Transit
« Reply #10 on: May 04, 2018, 05:34:31 PM »
Hi kid1293 Today I tried to run this mod again and still the same problem, :( can I put this mod then at the end of the list. In the save game did not install, only launched banished activated MoD came out and went back.
« Last Edit: May 04, 2018, 05:41:50 PM by tuggistar »

Online kid1293

  • Modders
  • Banished Expert
  • *****
  • Posts: 2650
  • Country: se
  • Never confuse movement with progress
Re: Kid - In Transit
« Reply #11 on: May 04, 2018, 09:07:55 PM »
You certainly can put it at the end of your modlist.
It is only possible to try. I can not recreate your problem.
On my side it works but I started a new game.